Mali oglasi, zasebni stiki, zmenki in avanture.

Najdi svoj zmenek!

Samske ženske in fantje za srečanja. Registriraj se tudi ti in pošči pravega partnerja zase.

Poljubim ogledalo

Vse sem stavila na  to večerjo. Lepa sem, lepo dišim, moje spodnje perilo je vrhunsko in moja črna oblekica povdari moje prsi in mojo ritko. Vsa energija, ki sem jo vložila v današnji večer bo poplačana, ko ga bom imela pred očmi,  ko bo njegovo telo ležalo ob meni in dišalo po travniku pravkar pokošene trave. Videvava se že eno leto in danes je najina obletnica, komaj čakam, da se najine energije pomešajo in naju ponesejo v vesolje, da se noč konča zgodaj zjutraj ali še lepše, jutri zvečer. Vse stanovanje diši po strasti, ki kar veje iz mene, moje telo hrepeni po dobrem sexu,  poljubih in divji noči . Večerja bo samo predigra v kateri, ga bom obnorela, s svojimi polnimi oblinami, ki vabijo jeziček. Želim poleteti, ko bo prodiral vame, zato naj bo vse čudovito, da se bo strast v njem divlje prebudila.  Naj si me vzame že med večerjo, naj me položi na mizo polno rdečih listov vrtnic, ki mi jih je poslal danes zjutraj. Dišijo po njem. Ura je že osem, skoraj bo tukaj. Roke drhtijo od želje po njem, cel teden, se nisva videla, ne vem kako sploh zdrži. Moje telo je vsake toliko tako razvneto, da bi kričala skozi vse mesto, kako zelo si želim divjih strasti, lizanja in poljubljanja, prave moške energije, ki jo občutiš, ko te dotaknejo njegove roke in te obnorijo njegovi poljubi. Zaljubljena sem in rada bi ga občutila v sebi, na sebi, povsod. Poiskala bom škatlo z ledom in porabila vse kockice, ko se bom sprehajala po njegovem telesu in polizala vse kapljice, ki bodo drsele po njegovem po njem. Želim si izživeti vse fantazije, ki sem jih pletla v glavi vse te dni, ko se nisva videla. Bilo jih je toliko, da bova potrebovala celo življenje in veliko sexa, da jih izživiva.

 

Ura je pol devet, še vedno ga ni, moje razpoloženje je še vedno vrhunsko, želim se sama igrati s svojim telesom, tako sem potrebna dobrega sexa, ampak počakala bom, da se mi pri igri pridruži še moja ljubezen.

 

Pozvoni telefon, počasi mi zdrsne iz rok in moje fantazije in strast in življenje se v hipu sesujejo v prah. Ne bo ga, ne bo ga, samo to mi odzvanja v ušesih. Moja ljubezen je bila slepa. Kako nisem videla, da sem vedno na drugem mestu, najprej služba potem šele jaz. Ne bom se vdala, za hip počepnem na tla in se v hipu prebudim, ni edini, čeprav si ne želim nobenega več. Pustim večerjo in se prepustim mehki odeji z revijo v roki. Zagledam ga, tam je. Na sliki je poželjiv in s svojimi besedami me vabi. Tilen-sms-če želite iz globoke jame strasti, če vas želja po orgazmu mami, potem sem tukaj da vam potešim lakoto. Ne razmišljam niti sekunde, sestradana sem, potrebna številnih orgazmov in lepih besed. Pošljem prvi sms, odziv je takojšen. Pa drugi in tretji, zanimivo je. Spoznavava se in všeč mi je. Ne vem kako bi mu povedala, kako zelo si želim strasti in ugotovim, da si Tilen že predstavlja, kako si želim današnji večer končati. S svojimi sms-me je vodi po mojem telesu, točno pove kje naj se dotaknem, kje se me dotika on, kje se največ pomudi in njegovi sms-si so polni strasti, pohote, nežni in hkrati močni, da moje roke same ubogajo in me pripeljejo, do vrhunca, ki ga že dolgo nisem doživela. Sex  z njim me je popeljal med zvezde, pa čeprav samo preko sms-ov. Izživela sem svojo današnjo fantazijo z ledom in jutri je na vrsti nova. Sedaj točno vem s kom jo bom izživela. S Tilnom, čakal me bo, je rekel in čas bo imel in tako čudovito se ljubi, njegovi sms-si me popeljejo do vrhunca, ki mi bo do jutri ostajal na moji koži, na mojih ramenih, vratu, dojkah, stegnih in mednožju. Ne bo me razočaral in zanj se mi ni treba truditi, samo prepustim se njegovim sms-om in večer je popoln in dnevi prežeti z mislijo nanj. Poljubim ga za lahko noč v svojem zadnjem sms-u ta večer in se prepustim spancu. Bil je krasen večer.

 

Zbogom moj dragi, pozdravljen Tilen.

Pojdi nazaj

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki