Mali oglasi, zasebni stiki, zmenki in avanture.

Najdi svoj zmenek!

Samske ženske in fantje za srečanja. Registriraj se tudi ti in pošči pravega partnerja zase.

Igrivost in nagajivost

Spet sem igriva, spet si zelim nekaj več, nekaj tistega kar me dela to kar sem. Rada bi ti pokazala moj svet, pa se bojim da me boš obsojal. .Skrito je nekje daleč v moji podzavesti, preprosto se ne morem upret. Moram potešit svojo željo , pa ćeprav naj me drugi še tako obsojajo. Vem kaj je moj užitek in tega si ne dam vzeti.
 Kot že ničkolikokrat se vračam v Milano. Malo načeloma zaradi službe, malo zato, ker si sesul moj svet, ker si v moji glavi nekaj več in ker si mi zameglil moja načela. To je moja preizkušnja.                 


Milano - mesto, ki me vleče k sebi, mamijo me  temačne ulice ponoči, utripi luči, tako misteriozno se mi zdi vse skupaj, tako si želim da si z mano. Da me začutiš, da bi me razumel, nikoli obsojal. Takšna sem in ne bom se spremenila. Sem jaz, je del mene, sprejmi ali pa preprosto odidi. Razumela bom. Pred tabo se ne bom delala da sem nekaj kar nisem, ker mi ni do tega.


Ne zdržim v stanovanju, duši me...mislila sem da bom premagala temno plat, pa ne gre. Oblačim svoj črn usnjen korzet, vrvice zategnem vsakič bolj, toliko, da se počutim utesnjeno, brez zraka, usnjeni tanki pasovi se režejo v kožo, ampak zdržim. Vedno zdržim, to je moja samokontrola. 


Ves čas se sprašujem kako bi me gledal, kako bi se tvoje oči sprehajale po meni, ko bi bil ob meni. Bi ti bila sploh takšna všeč? Zate bi bila sexy, tvoja prasička v postelji, ki si te vedno želi in vedno prosi za še. Prepustila bi se ti, se šla tvojo igrico, ampak vsaj enkrat hočem da se greš ti mojo. In ne boj se, vem kje so moje meje, preko njih ne grem. In spoznala bom tvoje meje, jih upoštevala, ker te spoštujem kot bitje, kot moškega, kot nekoga, ki mi je zlezel pod kožo in najmanj kar bi rada je da delava nekaj, do česar ti ni. Morda ti bo pa všeč in ti bom pokazala kako dobro, kako osvobujajoče je lahko, ko ustvarjaš svoje fantazije in veš da je nekje kraj, kjer so teh fantazij veseli. Kjer lahko izživiš svojo melanholijo in pokažeš kaj si v  podzavesti. In to je to kar potrebujem, kraj kjer ni obsojanja in vsakdo ve kje so njegove meje. Ker je to kar počnem, pa čeprav le v soft varianti tabu, pa tako privlačen tabu, ker se ga vsi otepajo. Malo pobrskaj po sebi. Boš rekel da te ni nikoli zanimalo?


Ravni dolgi lasje, ki segajo malo čez sredino hrbta, rdeče ustnice, mrežaste nogavice, vrtoglavo visoke pete živordeče barve, pripravljena sem. To sem jaz. Imam vse kar rabim, počutim se močno, počutim se sexi in to je vse kar mi je pomembno. Vem, da bom s tem prepričala tudi tebe. Vedno ista ulica in vedno grem sama. Ker mi tako paše. Temen prostor, osvetljeno ravno toliko da je dovolj, da vidiš ljudi, da daje vse skupaj pridih erotičnosti. Na sredi sobe rdeča velika okrogla postelja, ravno takšna kot si jo želim doma, ob strani lisice, trakovi, zasanjam se.  V separejih vsak igra svojo igro,  ampak tu je to nekaj povsem normalnega. Morda je malce grozljivo , ko vstopiš prvič, ampak ko se sprostiš je kraj prava poezija za dušo.


Usedem se za šank, naročim kozarec rdečega vina, prižgem cigareto kot ničkolikokrat poprej in se zagledam. Ponoči se mi je zgodilo prvič. Zaljubljena v te stvari, okoli mene polno ljudi, pa me ne zrajca nihče dovolj. Vsake toliko dobim kompliment, se kdo usede zraven, začne pogovor... obrnem se, nastavim nasmeh številka pet in lepo zavrnem. Ne, zdaj vem, da mi ni cisto jasno zakaj sem tukaj in vem da so moje misli pri tebi. Vem da sem se sposobna upret, in ko pridem naslednjič sem bom s tabo. Če boš seveda želel. In če ne boš, bom razumela.


Medtem ko gledam par na sredi sobe, ki se daje dol razmišljam, kako bi midva pasala tja.  Zaprem oči, znajdeš se ob meni, nasmehnem se in te primem za roko. Na poti do postelje te slačim. Kos po kos in kako me vzburja ko se ne oziraš na druge in ko ti je vseeno za vse. Ko sem tam, želim probati tisti mali košček svoje bolečine, ki pač mora bit. Zaradi užitka. Priklenem te na posteljo in se s tabo igram, te nežno ližem, okušam, z mucko se drgnem po tvojem tiču. Mmmm danes je njegov dan.  Všeč mi je ko sem nad tabo. Spomnim se da je bilo približno tako ko sem si prislužila pierce na mucki, ker ko sem tam, sem omamljena in takole si predstavljam, kako bi pasalo, če bi bil še na bradavički. Paše mi da vem vse kaj se bo zgodilo in ti nič in to me pelje v nebesa. Ko sem na vseh štirih nad tabo, ti dam v usta led, ti zašepetam, da ga poliži, potem se igraj z mojo bradavičko, ki ti jo nastavljam. Ližeš jo, sesaš, grizljaš in jst uživam kot še nikoli. Včasih imam rada malo kontrole, da ti jo dam ko želim, vzamem ko želim in te s tem nerviram ali celo obnorim. Uzdignem se, na kolenih pustim da gledaš moje telo, v usta ti potisnem koscko ledu, ki jo spet sesaš.   Do mene pride Sandro, to je človek, ki je od vedno zaslužen za moje pierce in le njemu se zaupam, prime bradavičko, jo preluknja in jst se ti smejim, kako nemočno ležiš in gledaš kaj počnem. Padem nazaj dol, tokrat te prosim da bodi z njo bolj nežen, da jo s svojim jezičkom hladi.


Še veš ko si me spraševal če bi z žensko? Obožujem blondinke in Anja  je ena izmed njih. Spoznala sem jo v Milanu, podobna je meni. V marsičem sva si podobni, karakterno, vizualno, obe veva kaj rabiva in ne bojiva si tega vzeti. Premaknem se, sedaj sem zraven tebe in ji prepustim prostor da se nasadi  nate. Jst sem za ta večer dobila svoje in pomemben mi je tvoj užitek.  Spolzi po tebi, vrti boke kot bi jih vrtela jst, lepo te je videt kako uživaš, in ona je kar ti podarjam. Uležem se k tebi in te začnem poljubljat, medtem ko se nasaja nate. Saj veš, obljubil si, da so poljubi samo moji. In ko ti pride hočem da me gledaš v oči.


In sredi mojega sanjarjenja odprem očl, v rokah še vedno kozarec vina in Anja, ki sprašuje če sem uredu, ker me tašne ne pozna. Odvrnem da sem pravzaprav zmedeno, ampak da sem prestala test. Ker tako vem da sem samo tvoja in da sem se sposobna zadržat. To je zame nekaj novega, in zmedena ne morem spat. Zato je bila dolga noč, sama v postelji s svojimi mislimi. Ampak če bi bil ob meni bi dobil najboljši fuk življenja. V to sem prepričana.

Pojdi nazaj

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki