Mali oglasi, zasebni stiki, zmenki in avanture.

Najdi svoj zmenek!

Samske ženske in fantje za srečanja. Registriraj se tudi ti in pošči pravega partnerja zase.

Hodim skozi mesto

Po tleh je polno rjavih in odpadlih listov. Ko stopim na kakega, se mi zdi, kot da stopam po sama sebi. Tudi jaz sem tako osamljena kot ti listi, ki jih sedaj gazim in veliko jih je. Je tudi toliko ljudi, ki so osamljeni? Bila sem zaljubljena in ljubljena, a že veliko let nazaj, sedaj pa sem vse prej kot to. Ko se drugi leno prebujajo v svojih posteljah, ob svojih partnerjih, s katerimi so pravkar občutili in okusili nebesa, ko so se ljubili, ko so s prsti šli skozi njihove lase in  so se telesa nežno dotikala. Ljubica se je nežno obrnila k svojemu partnerju, ker jo je po njeni ritki pobožal korenjak. Ljubček je nehal s kuho, ker mu je njegova ljubica nežno zašepetala sladke besede na uho in že sta se predajala eden drugemu, kar na kuhinjskem pultu.

 

Pogrešam sladke in tople besede, pogrešam strast, pogrešam sex in dober moški humor, saj ne zahtevam veliko, le kanček tega in srečna bom. Tako rada bi našla nekaj časa za zmenke in spoznavanje novih ljudi, pa gre vse tako hitro mimo mene. Odkar ni več moje ljubezni, samo še delam in skrbim za najinega sončka, nekje vmes, pa sem pozabila nase. Pozabila sem kako lepo je lahko življenje, če ti nekdo samo za šalo pošlje lepo sporočilce, ampak ti točno veš, da ti to sporočilce pove več kot tisoč besed, pa čeprav vsebuje samo dve besedi. Saj veš, da je oseba zelo zasedena in je vseeno našla čas zate in ti dala vedeti, da si ji cel čas v mislih in dan je popoln. Obljubim si, da bom spremenila svoj odnos do sebe in začela gledati okrog , za svojo srečo in svojih pet minut zabave. Mogoče pa spoznam še kakšne zanimive ljudi.

 

Zunaj je že prav mrzlo in ko stopim v stanovanje, vame butne topel zrak, ki diši po otroškem šamponu. Moja mala je že v postelji in mama gre domov. Odpravim se v kopalnico se pogledam v ogledalo. Še vedno sem lepa, grem s prsti po svojem telesu in si mislim:“Škoda, da ga nobeden ne ljubkuje, zelo je čvrsto in ima prave obline. Velike in lepo stoječe dojke in rit, še meni je všeč“. Veliko moških pogleda za mano, ko se v kavbojkah sprehajam skozi mesto. Posadim svojo rito na kavč in pred seboj zagledam časopis. Slike čudovitih fantov so v njem, ki vabijo na vroče debate. Ziher mamino maslo, saj ve, da sem osamljena in mi vedno želi podtakniti kake zmenke. Na hitro jih pregledam in zagledam tako modre oči, da boli. V mednožju me kar zaščemi. Luka-sms-moje modre oči, te vabijo, da se poglobiš vanje in zaplešeš z menoj strastni ples ljubezni. Sploh ne vem, kdaj sem vzela v roke telefon in že pišem. Luka je izvrsten sogovornik. Spoznavava se in tipava teren. Sploh ne štejem več sms-ov. Vsak njegov sms me potegne še bolj v to igro. Vse bolj sem poželjiva in potrebna njegovih mehkih besed in sex-a. Tako sem se zatopila v pogovor, da niti ne vem, kdaj je naneslo na sex. Moja roka že drsi po moji muci in Luka jo tako spretno vodi, da lahko možgane odklopim in uživam kot že dolgo ne. Moje telo preplavijo neverjetna čustva, vsakič, ko preberem njegov sms. Vedno najde prave besede in moje telo se tako čudovito odziva samo še tren do orgazma. Spalne srajčke že dolgo ni več na meni in moje misli so pri njem, pri Luki, ki me ljubi z besedami, ki me zadovoljujejo, ne pustijo, da se ohladim in me ženejo, da se igram in uživam. Popeljal me je do neskončnih užitkov in nemočna obležim a potešena. Res čudovit sex, pa čeprav preko sms-ov. Pozdravim se z Luko in že ga pogrešam, ampak vem, da bo takoj zjutraj spet tam, če se v meni prebudi želja po nenavadnem in čudovitem sex-u z neznancem.

 

Konec je osamljenih noči, našla sem svojo strast in sicer v čudovitih modrih očeh, ki samo z besedami zazibljejo moje boke v valove strasti. Pa lahko noč Luka.

Pojdi nazaj

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki